főoldal | biztonságtechnika | riasztó-szerelés | távfelügyelet | árlista | akciók | ügyfélszolgálat | gyakori kérdések

 
         
         
   
   
  Riasztonet.hu - Az on-line riasztószerelő Ajánlatkérés - MegrendelésElérhetőségek - Kapcsolat  
         
 

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal
telefonon vagy interneten keresztül! Munkatársaink segítségével felvilágosítást kaphat a megrendelhető szolgáltatásokról és termékekről, a riasztó és távfelügyelet típusokról, segítséget kaphat biztonsági problémája megoldásában, valamint díjmentes felmérést rendelhet az ország egész területére.

Konkrét telepítési igénye esetén a területileg illetékes műszaki kollégák visszahívják Önt, és a megbeszélt időpontban felkeresik a védendő objektumot. A felmérés alkalmával egyeztetik a lehetséges műszaki megoldásokat a biztonsági, biztosítói és pénzügyi lehetőségek tükrében. Amennyiben kisebb rendszerről van szó, a helyszínen árajánlatot adnak Önnek, ha szükséges, a későbbiekben a részletes műszaki terveket vagy árajánlatot is eljuttatják a megrendelőnek. Fontos, hogy a még épülő ház esetén, a felmérés már idejekorán megtörténjen.

Megrendelés esetén a telepítés néhány napon belül, az Ön által egyeztetett időpontban kerül lebonyolításra. Újépítésű házaknál, legkésőbb a villanyszerelési munkálatok idején a riasztó és kaputelefon rendszerek vezetékezését is el kell végezni. A rendszertelepítéskor elvégezhetőek olyan speciális feladatok, mint például a távfelügyeletre programozás is. Ilyen esetben - kivonulásos szolgáltatás esetén - a járőrszolgálat képviselői is felkeresik, és egy kockázatelemzési jegyzőkönyvet is felvesznek. (lásd: távfelügyelet)

A telepítés utolsó fázisa a betanítás és műszaki felülvizsgálat, valamint a szükséges dokumentációk és a garancialevél átadása. A tökéletesen működő, a tulajdonos által is kezelhető rendszer vételárát csak ezután kell kifizetni, a helyszínen, készpénzben.

A telepítés után a későbbiekben is megrendelhet néhány extra szolgáltatást:
- rendszeres karbantartás: szerződésben meghatározott időnként - általában félévente - a szerelő leellenőrzi a telepített berendezések üzemszerű működését,
- kiterjesztett garancia: a telepítéskor vállalt - általában 12 hónapos - teljeskörű garancia ideje térítés ellenében többszörösére növelhető.
- rendszerköltöztetés: amennyiben Ön eladja ingatlanát, az új helyre költözéskor megrendelheti a riasztórendszer áttelepítését is.


       
 
 

Ön most itt tartózkodik: Főoldal Riasztószerelés


Elérhetőségek - Oldaltérkép - Jogi közlemény